News
Cum alegi făina potrivită pentru brutăria ta ar...
Alegerea făinii decide calitatea pâinii: gust, textură, constanță. Află ce valori ale proteinelor să cauți, de ce măcinarea lentă pe moară cu pietre păstrează nutrienții, de ce originea cerealelor contează...
Cum alegi făina potrivită pentru brutăria ta ar...
Alegerea făinii decide calitatea pâinii: gust, textură, constanță. Află ce valori ale proteinelor să cauți, de ce măcinarea lentă pe moară cu pietre păstrează nutrienții, de ce originea cerealelor contează...
De ce o făină autentică nu poate fi ieftină
La Biruința Olteniei, alegem calitatea în locul vitezei: moară tradițională cu pietre, temperatură sub 35°C, soiuri românești cultivate local. Fără aditivi, doar făină autentică, cu gust și nutrienți păstrați. Prețul...
De ce o făină autentică nu poate fi ieftină
La Biruința Olteniei, alegem calitatea în locul vitezei: moară tradițională cu pietre, temperatură sub 35°C, soiuri românești cultivate local. Fără aditivi, doar făină autentică, cu gust și nutrienți păstrați. Prețul...
Făina realizată cu ajutorul morii de pietre, se...
Odată ce am încheiat recoltatul grânelor și le-am stocat în siloz, începem partea de procesare, care va adăuga valoare acestora, transformându-le în făină integrală de grâu sau de secară. La...
Făina realizată cu ajutorul morii de pietre, se...
Odată ce am încheiat recoltatul grânelor și le-am stocat în siloz, începem partea de procesare, care va adăuga valoare acestora, transformându-le în făină integrală de grâu sau de secară. La...
Povestea Biruința Olteniei - de la semănat până...
Producem cu cea mai mare grijă și atenție cerealele din care facem făina, pentru ca rezultatul nostru să fie de fiecare dată excepțional. Totul începe în comuna Dobrun, județul Olt,...
Povestea Biruința Olteniei - de la semănat până...
Producem cu cea mai mare grijă și atenție cerealele din care facem făina, pentru ca rezultatul nostru să fie de fiecare dată excepțional. Totul începe în comuna Dobrun, județul Olt,...

